Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Września 2009 Super Moderator Share Napisano 30 Września 2009 Świetnie - witamy na pokładzie Czekam z niecierpliwością aż pojawi się stępka... no i jestem ciekaw tych zdjęć z relacji, o których wspominasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Września 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Września 2009 Patrząc na tę próbkę to mam wrażenie, że model był wykonywany chyba w mniejszej skali - takie detale są bardzo ciężkie do wykonania w przeciętnej "350"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Witaj w projekcie, jak dla mnie późny start nie przeszkadza, większość i tak jest na dość wczesnym etapie budowy a nawiązując do zdjęcia z pierwszego postu i skanu z budowy modelu 1:192 od razu jedna uwaga dotycząca również USS Buchanan (nie sprawdzałem jeszcze pozostałych okrętów pod tym kątem), otóż w nadburcie na śródokręciu w modelu posiada 3 wycięcia natomiast na zdjęciach są jedynie 2 - pod kluzy, jedno jest więc do uzupełnienia kawałkiem plastkiu Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 Stępka położona dobry news a i porównanie niezłe mam w swoich archiwach już nie wydawane pismo Model Ship Builder w wersji CD mam prośbę, możesz wrzucić okładkę tego numeru? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 dzięki Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Oj czuję po pobieżnym przejrzeniu, że Dragon będzie miał ciężkie momenty (i ja z nim) witamy w klubie Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Efekt mam nadzieję wkrótce pokażę. czekamy Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Października 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 22 Października 2009 W tym WP nr 12 jest coś ciekawego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Października 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Października 2009 Właśnie skośnooki listonosz doniósł mi parę cieszących oko drobiazgów: plany stoczniowe USS McCalla z grudnia 1942, blachy GMM, CD ze zdjęciami Bensonów/Gleavesów i farbki. Rewelacja ! Ciekaw, jestem jak się prezentują te planiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 napisz też coś o płytce, czy to Still Motion Photographics? czy warto? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Października 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Października 2009 Duże płachty w skali 1/96 - na razie nie przyglądałem się dokładnieGdzie zamówione? Jakie koszty? Jaka dokładność i stopień szczegółów? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Cz. Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Duże płachty w skali 1/96 Floating Drydock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Duże płachty w skali 1/96 Floating Drydock? Już wiem, jaka nazwa chodziła mi po głowie. Tak, chyba to o nich chodzi. Widziałem kiedyś Fletchera ich produkcji w tej skali (1/96) - nawet mam gdzieś jego zdjęcia. Ładnie zrobiony, choć "czegoś" mu brakowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 dzięki za odpowiedź Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi