artoor_k Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 (edytowane) Cóż,na początku był wielki entuzjazm i radość z zaczynania nowego projektu prawie od podstaw.Potem nagły splot wydarzeń i entuzjazm poszedł w las.Galeon przeleżał dwa tygodnie a potem każda praca przy nim wywoływała niemiłe skojarzenia i chciałem go jak najszybciej skończyć i odłożyć.Karygodny efekt widać.Były plany i zamierzenia ale nie mam już siły do niego...pewnie pójdzie na allegro za jakieś grosze. Warsztat tutaj:http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=15423&start=0 A tak model wygląda: Edytowane 6 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Karygodny efekt widać Chyba czas u mnie na okulary, bo ja widzę świetny model. Kolorki super, żagle fajnie wyszły, Jedyne, co bym zmienił, to flagę bardziej pofalował. A tak to naprawdę kawał dobrej roboty (i to jeszcze skracz) więc masz ode mnie browarka pzdr. Nawet jeśli dalej sądzisz, że model jest lipny, to pociesz się myślą, że mój Karaś jest gorszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SniggerS Napisano 30 Września 2009 Share Napisano 30 Września 2009 Mów co chcesz ale mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 mi się również podoba Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 No właśnie. Mnie się bardzo poboba, nie wiem co Artur widzi karygodnego w tym modelu. Może to nie MiG-29, czy Gripen, ale kawał świetnej roboty. Nawet jak pójdzie na allegro, to nie ceń się tka nisko i nie sprzedawaj za 10zł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 Nie wiem, dlaczego tak mówisz o swoim modelu... Żalić się to mogę ja np. nad swoim M60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 93mati wiesz ze meczace jest twoje gadanie o tym jakie to złe modele robisz ? Ja już się denerwuje Najlepszy junior na forum i narzeka... Artur, mozę nie najlepszy twój model ale mi sie podoba i myślę że możesz być z siebie zadowolony... Jeden z lepszych na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 1 Października 2009 Autor Share Napisano 1 Października 2009 Mamy diametralnie różne spojrzenia na ten model Podstawowym moim błędem było to że zamocowałem maszty przed pomalowaniem kadłuba i potem miałem problemy z malowaniem. A druga sprawa to taka że z pewnych przyczyn model ten zaczął wywoływać u mnie niemiłe skojarzenia i patrzeć na niego nie mogłem a co dopiero przy nim robić.Więc został skończony na szybko a teraz stoi pod samym sufitem żebym go nie oglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Może to nie MiG-29, czy Gripen ... a może właśnie dlatego jest jeszcze fajniejszy! Osobiście jestem wielkim fanem pancerki i latadeł, ale co za dużo, to niezdrowo. Dawno nie było czegoś "pływającego", tym bardziej w Przestrzeni . Model jest pełen uroku i swoistej lekkości, przypomina mi nieodparcie niesamowity komiks "Burton i Cyb" (choć tam goście rozbijali się "kosmicznym holownikiem", jak żywo przypominającym rdzewiejącą na sznurku balię) i za to należy Ci się duże . A że w życiu różnie bywa - nie zawsze idzie tak, jak byśmy chcieli... bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi