artoor_k Napisano 22 Października 2009 Autor Share Napisano 22 Października 2009 Witam w kolejnym odcinku.Uporałem się z resztą trawionek.Poniżej wyrzutnie granatów dymnych: Broń pokładowa również gotowa: Liny to zwykłe dołączone do zestawu kawałki sznurka.Wykąpałem je w rozcieńczonej farbie GUNMETAL i wyszło jak wyszło: Na ich końce musiałem przykleić haki i był z tym problem ale jakoś się udało.Teraz już tylko malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Właśnie dlatego zapytałem Brąz wyglądałby bardziej naturalnie.Pustynny syf chyba raczej czarny nie jest._________________ Jasne, z tym ze cieniowania nie robi sie aby oddac brud, czy jako zabieg brudzacy, tylko jako czesc oddania swiatlocienia. Poza tym modelisko wyglada bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darius25 Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Bardzo lubię takie klimaty,więc bedę często zaglądał do tego wątku Na ebayu znalazłem kolesia,który sprzedaje gotowca,ale za sporą kasę. Dobrze,że można przynajmniej pooglądać fotki.Zawsze to coś: P.S artoor_k my już się chyba kiedyś spotkaliśmy,co? Najprawdopodobniej chodzi o model F18 w skali 1/18,ale to już było tak dawno temu,że nie pamiętam na 100%. Pozdrawiam i życzę powodzenia z kolejnymi ciekawymi modelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 22 Października 2009 Autor Share Napisano 22 Października 2009 Pamiętam dobrze.To był F-18 chyba ze 2 lata temu Muszę go w końcu zacząć waloryzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darius25 Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Czyli pamięć mam jeszcze dobrą A wracając do tego modelu czołgu,to ja bym go widział na jakiejś ciekawej dioramce razem np.z tym kompletem figurek: 1/35 - E.F.G.F. Anti MS Squad Set Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 witam, model jak dla mnie piękny ale mam pytanie, gdzie można takowego znaleźć ?? jakiś sklep internetowy typu mojehobby czy coś takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 26 Października 2009 Autor Share Napisano 26 Października 2009 Ten czołg już nie jest sprzedawany.Możesz ustrzelić takiego na ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 Warsztat nie będzie kontynuowany. Proszę o usunięcie/zamknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Muszę go mieć, bo wygląd jest niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi