Filip Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Witam Czy orientuje się ktoś na jakim poziomie wykonane są figurki w 1/35 z firmy jak wyżej Chodzi mi o jakość detali i ogólnie o jakość odlewu. Jeśli miał ktoś kontakt z ów produktem to proszę o recenzję. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Witam. Raz miałem okazje sprawdzić zawartość pudełka, była to figurka pilota w 1/35. Powiem tyle, że szału nie ma. Nie przemawiała mi też jakość odlewu, zła nie była ale widziałem lepsze, oraz kolor żywicy be...... ale najgorsze były pęcherzyki powietrza . Ogólnie oceniam je na słabe 3 w końcu jaka cena taka jakość. Napisz jakie Cię interesują może znajdziemy lepsze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi