Zderzak Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 No to czekam, aż coś konkretnego skleisz. Miło będzie popatrzeć, na coś prawie identycznego jak mój Humvee, tyle że w o wiele lepszym wykonaniu. Cytuj
BaldPuma Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 oooo.......... a na moją literaturę przy scorpionie to się boczył - super ze dasz wymiary - do M1114 robiłem z fotek - będzie okazja przerobić Cytuj
Tysiuniek Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 Bardzo cie proszę, jeżeli będziesz miał chęć i chciał się z nami podzielić - zrób dokładne rysunki poszczególnych detali oraz wymierz je - z jakiś dydaktycznym zecięciem. To taka łaska dla mniej zamoznych, ale też ambitnych! Cytuj
bodek66 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Napisano 15 Listopada 2009 Sory za opóźnienie z wrzuceneim wymiarów wieżyczki (siły wyższe), jeżeli nikt jeszcze tego nie zrobił wstawię dziś, najpóźniej jutro. Cytuj
bodek66 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Napisano 17 Listopada 2009 Witam, Zgodnie z zapowiedzią wrzucam elementy wieżyczki. Nie będę się bawił w wymiarowanie, dlatego skan zrobiłem na papierze milimetrowym. Sądzę, że tak będzie o wiele dokładniej. Pozdrawiam Cytuj
Zderzak Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 Wielkie dzięki W najbliższym czasie wezmę się za nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi