Zderzak Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 No to czekam, aż coś konkretnego skleisz. Miło będzie popatrzeć, na coś prawie identycznego jak mój Humvee, tyle że w o wiele lepszym wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 oooo.......... a na moją literaturę przy scorpionie to się boczył - super ze dasz wymiary - do M1114 robiłem z fotek - będzie okazja przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Bardzo cie proszę, jeżeli będziesz miał chęć i chciał się z nami podzielić - zrób dokładne rysunki poszczególnych detali oraz wymierz je - z jakiś dydaktycznym zecięciem. To taka łaska dla mniej zamoznych, ale też ambitnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Share Napisano 15 Listopada 2009 Sory za opóźnienie z wrzuceneim wymiarów wieżyczki (siły wyższe), jeżeli nikt jeszcze tego nie zrobił wstawię dziś, najpóźniej jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Share Napisano 17 Listopada 2009 Witam, Zgodnie z zapowiedzią wrzucam elementy wieżyczki. Nie będę się bawił w wymiarowanie, dlatego skan zrobiłem na papierze milimetrowym. Sądzę, że tak będzie o wiele dokładniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Wielkie dzięki W najbliższym czasie wezmę się za nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi