heavy1123 Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Witam, To mój pierwszy model (malowałem pędzlem). Myślę, że wyszedł całkiem nieźle. Pzdr, Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Jak na pierwszy to całkiem nieźle Następnym razem zwróć uwagę na oszklenie bo te wypływki kleju psują niesamowicie efekt i na malowanie pasów (jak np na śmigle ogonowym) bo są koszmarnie nierówne.Gdybyś zaznaczył te pasy taśmą maskującą i potem pomalował wyszłoby znacznie lepiej. Tym niemniej model sprawia przyjemne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 heavy1123, a teraz zapraszam do Przedstawialni viewforum.php?f=55 I jeśli to rzeczywiście Twój pierwszy model, to gratuluję. Wróży Ci przyszłość dobrego modelarza (jeśli nie zniechęcisz się wcześniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Prawdę mówiąc podoba mi się. Nie będę wspominał o błędach, na jakie zwrócili uwagę inni użytkownicy. Napiszę tylko, że gdzieniegdzie widać, że malowany pędzlem. Ale i tak jest dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Taka mala uwaga, w wszystkich smiglowcach (chodźby minimalnie) łopaty głównego wirnika opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Jak na pierwszy model to ładny Czekam na nastepny powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi