pudzian30 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Witam w wolnym czasie kiedy elementy cieżarówki byly malowane skleiłem choppera. Chcialem wam pokazać efekt końcowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 No, no, fajny! Pogratulować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Łyso i plastikowo, brak kabelków washa a cały chrom jest o kant pupy rozbić :P , ale ładny za to kolorek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Czy tylny błotnik nie powinien być niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Błotnik tak jest jak byly dziurki wiec tak musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 łłłłłłeeeeeeee jak dla mnie strasznie zabawkowo wyszło... a tylny błotnik bym przytulił na oponę bardziej. Kolorek bardzo ładny Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swim Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 sklejam ta serie chopperów, mam zamiar skleić wszystkie 8 no i od razu widze że nie pomalowałes silnika..żebra w cylindrach. Wyloty rur tez powinny być czarne. Moznaby lepiej spasowac siodlo. Pomalować manetki. Nie jestem pewien ale chyba nie ruszyleś też tarczy hamulcowych. Ale jak sam napisaleś robileś to jako przerywnik Jak bede zadowolony ze swoich motorków to wrzuce fotki. Bo na 1 dwoch uczylem sie sklejac modele :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi