Marcin93 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Witam ! Ławoczkin skończony. Zacznę od widocznych błędów do których się przyznam :P . To tak owiewka pomalowana nie na ten kolor, moja wina bo nie tą pomalowałem i później nie chciało mi się powtarzać maskowania, malowania i wykańczania, niezbyt wyraźny wash, na tym modelu po prostu nie siadł i wolałem go sobie darować i do tego dochodzi zepsuta kalka "25" tutaj przedobrzyć chciałem i tak wyszło . Ta lina (naciąg?) od ogona jest krzywa ponieważ antena nie trzyma napięcia i jak by nie zrobił to i tak i tak lekko opadnie. Brak klap przy silniku ponieważ mam zamiar wykonać dioramę, tylko muszę poduczyć się malować figurantów . Ogólnie jestem zadowolony z tego modelu . Co ja więcej mam pisać ? Krytykujcie ile wlezie Dla ciekawych link do kompletnego warsztatu: http://www.dioramy.fora.pl/lotnictwo-warsztat,20/lawoczkin-la-5fn-zvezda-1-48,2553.html I galeria: I ujęcie wnętrza którego nie widać, niestety :( Pozdrawiam Marcin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Panie pilocie ławoczkina, a ta lina to czasem się anteną nie zwała, a? ;) Szkoda że w całosci jak jest sklejony, nie widac tego całego wnętrza. No wszak poszycie przeca nie było przezroczyste, to jasne, ale ukrywa ono tyle pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Dzięki za komentarze . No racja to chyba antena jest ;-) . Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi