Ingen175 Napisano 15 Października 2009 Napisano 15 Października 2009 Model pancernika hybrydy z 1944 r. Pudełko zaskoczyło mnie wielkością, tak jak sam model (tyle że ten odwrotnie), ogólnie model jest szczegółowy i nie brak tu wszelkiego rodzaju szczegółów jak drabinki na wieżach. Zaznaczm że jst to ocena laika, pierwszy raz robię in-box'a i pierwszy raz dotykałem modelu w skali 1:700. Pudełko ma ładny rysunek ^^ Instrukcja natomiast to inna sprawa, jest kiepska, byle jak odwalona, na przykład schemat budowy komina jest w prawym górnym rogu razem ze schematami budoy platform p-lot do niego a schemat ich złożenia do "kupy" w lewym dolnym, schematy są blisko siebie, czasem trzeba się natrudzić by dostrzec co i jak. Co do kalkomanii to się nie wypowiem bo się nie znam, wyglądają ok. A teraz same ramki, enjoy watching ! Na dno okrętu jest mały metalowy ciężarek, jak kogoś bardzo ciekawi jego wygląd to zapraszam do warsztatu . Pozdrawiam Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Października 2009 Super Moderator Napisano 15 Października 2009 Gratuluję pierwszego in-box'a PS. Jeśli mogę coś doradzić, to przy tworzeniu postu wykasuj "ENTERy" pomiędzy poszczególnymi linkami do zdjęć - dzięki temu miniaturki będą układały się w wierszach a nie w jednej kolumnie - to zaowocuje dość znacznym skróceniem postu; taki długi jak ten ciężko się przegląda... Cytuj
Ingen175 Napisano 15 Października 2009 Autor Napisano 15 Października 2009 Mi tak było wygodnie, jak były w szeregu to strasznie musiałem przesuwać się w prawo i cały tekst się ogólnie rozłaził więc powstawiałem Enter. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi