Ingen175 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Model pancernika hybrydy z 1944 r. Pudełko zaskoczyło mnie wielkością, tak jak sam model (tyle że ten odwrotnie), ogólnie model jest szczegółowy i nie brak tu wszelkiego rodzaju szczegółów jak drabinki na wieżach. Zaznaczm że jst to ocena laika, pierwszy raz robię in-box'a i pierwszy raz dotykałem modelu w skali 1:700. Pudełko ma ładny rysunek ^^ Instrukcja natomiast to inna sprawa, jest kiepska, byle jak odwalona, na przykład schemat budowy komina jest w prawym górnym rogu razem ze schematami budoy platform p-lot do niego a schemat ich złożenia do "kupy" w lewym dolnym, schematy są blisko siebie, czasem trzeba się natrudzić by dostrzec co i jak. Co do kalkomanii to się nie wypowiem bo się nie znam, wyglądają ok. A teraz same ramki, enjoy watching ! Na dno okrętu jest mały metalowy ciężarek, jak kogoś bardzo ciekawi jego wygląd to zapraszam do warsztatu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Października 2009 Super Moderator Share Napisano 15 Października 2009 Gratuluję pierwszego in-box'a PS. Jeśli mogę coś doradzić, to przy tworzeniu postu wykasuj "ENTERy" pomiędzy poszczególnymi linkami do zdjęć - dzięki temu miniaturki będą układały się w wierszach a nie w jednej kolumnie - to zaowocuje dość znacznym skróceniem postu; taki długi jak ten ciężko się przegląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingen175 Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Mi tak było wygodnie, jak były w szeregu to strasznie musiałem przesuwać się w prawo i cały tekst się ogólnie rozłaził więc powstawiałem Enter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi