zbiegu Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Przedstawiam in-box kolejnego mojego zakupu, który niestety zasili szeregi mojej poczekalni, tym razem padło na 911-stke z 1985 roku. Tak jak poprzednio model kupiłem z już sklejonym silnikiem, sam model czyściutki bez nadlewek, na kaście brak śladów po łączeniu form, ogólnie duża liczba szczegółów, cieniutkie i czyste oszklenie i chyba tyle. Pudło: A pod przykrywką: Instrukcja: Nadwozie, podwozie i czła reszta: I wspomniany już sklejony silnik, widać sporą ilość i dbałość o szczegóły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Wielke dzięki za inboxa. Piękny model pięknego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Powiało klasyką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Jak na Fuji wygląda przyzwoicie, a felgi tylko na plus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Jak na Fuji wygląda przyzwoicie Starsze modele tej firmy a zwłaszcza z serii Enthusiast to wzorce dla innych. Potem firma znacznie "opuściła loty" i wyszły takie modele jak np. Mazda RX-8 Najnowsze modele to znowu powrót do dobrej jakości - Porsche Cayman to najlepszy tego przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Piękna dziewięćset jedenastka To jest trudno dostępny model ,czy już rarytas ? -wybaczcie za bardzo nie jestem "ten tego" w autach Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 To jest trudno dostępny model ,czy już rarytas ? http://www.modelcentrum.pl/go/_info/?id=9373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 17 Października 2009 Autor Share Napisano 17 Października 2009 tylko że cena powala 121 zł całe szczęście że są giełdy modelarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 wuen dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi