Arek17 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 (edytowane) Witam. Do konkursu startuje z niemieckim motocyklem BMW R75. Model jest dośc prosty w budowie, ponieważ już go kleiłem. Brak nadlewek na wypraskach. Chciałbym go zrobić wojskowego, ale odrestaurowanego, czyli brak brudzenia, tylko czyściutki model jakby dopiero wyjechał z salonu. Oto fotki Ludziki powycinałem z ramek, ale nic przy nich nie robiłem. Chyba nie zostane przez to wywalony z konkursu. Opinie mile widziane Pozd:Arek17[/img] Edytowane 16 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Kolega chyba dwukrotnie wstawił te same zdjęcia. A model może być ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 Wiatm. Już poprawiłem, ale nie wiem jak to sie stało że 2 razy mi to samo wkleiło. W każdym razie tak czy tak już jest poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi