Arek17 Napisano 16 Października 2009 Napisano 16 Października 2009 (edytowane) Witam. Do konkursu startuje z niemieckim motocyklem BMW R75. Model jest dośc prosty w budowie, ponieważ już go kleiłem. Brak nadlewek na wypraskach. Chciałbym go zrobić wojskowego, ale odrestaurowanego, czyli brak brudzenia, tylko czyściutki model jakby dopiero wyjechał z salonu. Oto fotki Ludziki powycinałem z ramek, ale nic przy nich nie robiłem. Chyba nie zostane przez to wywalony z konkursu. Opinie mile widziane Pozd:Arek17[/img] Edytowane 16 Października 2009 przez Gość Cytuj
kzugaj Napisano 16 Października 2009 Napisano 16 Października 2009 Kolega chyba dwukrotnie wstawił te same zdjęcia. A model może być ciekawy Cytuj
Arek17 Napisano 16 Października 2009 Autor Napisano 16 Października 2009 Wiatm. Już poprawiłem, ale nie wiem jak to sie stało że 2 razy mi to samo wkleiło. W każdym razie tak czy tak już jest poprawione Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi