RH Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Zostałem poproszony o wykonanie tego modelu .Jako że model jest w skali 1:32 i do tego żywica! nie zastanawiając się długo , postanowiłem ze przystąpię do tego wyzwania. A co udało mi się wymęczyć nieomieszkałem pokazać na zamieszczonych fotkach. Samolot w malowaniu z krążownika "Leipzig", późny 1936 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albert091283 Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Pikany modelik w piknej skali!! ile kosztował jeżeli można zapytać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 Pikany modelik w piknej skali!! ile kosztował jeżeli można zapytać?? Nie mam pojęcia ,jak pisalem we wstępie mialem go "gościnnie " skleić Myśle że z tym pytaniem raczej należy zwrocić się do firmy "Silver Wings" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albert091283 Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 dla zainteresowanych cena modelu http://www.modelhobbies.co.uk/shop/silver-wings-heinkel-32002-p-18755.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Bardzo ładny wodnosamolot! Strasznie podobają mi się takie dwupłaty.Wykonanie jak zwykle na wysokim poziomie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts