RH Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Zostałem poproszony o wykonanie tego modelu .Jako że model jest w skali 1:32 i do tego żywica! nie zastanawiając się długo , postanowiłem ze przystąpię do tego wyzwania. A co udało mi się wymęczyć nieomieszkałem pokazać na zamieszczonych fotkach. Samolot w malowaniu z krążownika "Leipzig", późny 1936 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Pikany modelik w piknej skali!! ile kosztował jeżeli można zapytać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Października 2009 Autor Share Napisano 18 Października 2009 Pikany modelik w piknej skali!! ile kosztował jeżeli można zapytać?? Nie mam pojęcia ,jak pisalem we wstępie mialem go "gościnnie " skleić Myśle że z tym pytaniem raczej należy zwrocić się do firmy "Silver Wings" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 dla zainteresowanych cena modelu http://www.modelhobbies.co.uk/shop/silver-wings-heinkel-32002-p-18755.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Bardzo ładny wodnosamolot! Strasznie podobają mi się takie dwupłaty.Wykonanie jak zwykle na wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi