Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejny model skończony tym razem trochę na sportowo . Model sklejony w sumie prosto z pudła tak aby odpocząć od ciężarówek które spokojnie czekają na swoją kolej i chyba więcej nie ma co mówić.

Miłego oglądania

dsc01455a.jpg

dsc01454c.jpg

dsc01457fj.jpg

dsc01458z.jpg

dsc01462xk.jpg

dsc01468w.jpg

dsc01470l.jpg

pozdrawiam

Napisano

Witam!!

Ładnie, czysto i dokładnie Lakier dobrze położony i dobrze wypolerowany. Mogłeś pomalować kant szkieł na czarno. Nie przemawia do mnie też ten biały wdech... Poza tym bardzo mi się podoba

Pozdrawiam

Mors

Napisano

Cześć!

Świetny model, bardzo ładnie wykonany, co do wydechu to w moim WRC 2001 też wg instrukcji miał być biały.

PS: 22B to wg mnie najlepsze i najładniejsze Subaru

Napisano

Imprezka miodzio Ja mam zastrzeżenie do tylnych kloszy,coś nie bardzo ten czerwony

Ale całokształt mi się podoba

Pozdrawiam.

Napisano

Błędy wymienione, radzę używać farb typu clear, pozdrawiam.

Model przyjemny dla oka tylko fotki kuleją.

Napisano

Model ogolnie sam w sobie jest fajny:) jak bys mogl powiedziec jaka firma.

Co do lakieru to albo cos z moim kompem nie tak albo lakier nie byl polerowany?? Bo z tego co widzie to raczej nie byl??

Napisano

Mnie też się wydaje, że lakier nie jest taki super idealny i gładki jak koledzy się zachwycają...

Poza tym, opony nie przeszlifowane, brak malowania kloszy.

Napisano

Tak lakier nie był polerowany, w sumie to żaden mój model nie był polerowany .

Błędy wymienione, radzę używać farb typu clear

całe oszklenie jest malowane farbkami typu clear

Poza tym, opony nie przeszlifowane, brak malowania kloszy

nie przeszlifowane opony??