asc_driver Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Kolejny model skończony tym razem trochę na sportowo . Model sklejony w sumie prosto z pudła tak aby odpocząć od ciężarówek które spokojnie czekają na swoją kolej i chyba więcej nie ma co mówić. Miłego oglądania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Witam!! Ładnie, czysto i dokładnie Lakier dobrze położony i dobrze wypolerowany. Mogłeś pomalować kant szkieł na czarno. Nie przemawia do mnie też ten biały wdech... Poza tym bardzo mi się podoba Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Cześć! Świetny model, bardzo ładnie wykonany, co do wydechu to w moim WRC 2001 też wg instrukcji miał być biały. PS: 22B to wg mnie najlepsze i najładniejsze Subaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Imprezka miodzio Ja mam zastrzeżenie do tylnych kloszy,coś nie bardzo ten czerwony Ale całokształt mi się podoba Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Błędy wymienione, radzę używać farb typu clear, pozdrawiam. Model przyjemny dla oka tylko fotki kuleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Model ogolnie sam w sobie jest fajny:) jak bys mogl powiedziec jaka firma. Co do lakieru to albo cos z moim kompem nie tak albo lakier nie byl polerowany?? Bo z tego co widzie to raczej nie byl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Mnie też się wydaje, że lakier nie jest taki super idealny i gładki jak koledzy się zachwycają... Poza tym, opony nie przeszlifowane, brak malowania kloszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 19 Października 2009 Autor Share Napisano 19 Października 2009 Tak lakier nie był polerowany, w sumie to żaden mój model nie był polerowany . Błędy wymienione, radzę używać farb typu clear całe oszklenie jest malowane farbkami typu clear Poza tym, opony nie przeszlifowane, brak malowania kloszy nie przeszlifowane opony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Chodzi chyba o szwy na bierzniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi