zbiegu Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Kolejny in box tym razem Impala: Instrukcja: "Buda": I cała reszta: Kalki: I coś nietypowego model można wykonać ze świecącymi światłami: Małe podsumowanie: model można wykonać w 3 wersjach: stock, racing i custom, w pudełku 3 różne zderzaki przednie i 2 tylne ,3 zestawy świateł, kilka odmian wydechów, 2 rodzaje siedzeń , silnik można wykonać jako zwykły lub doładowany, 2 rodzaje felg, świecące światła przednie i tylne, opcjonalna klatka bezpieczeństwa. To tyle model jak to AMT ma swoje dobre i złe strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Tylko pozazdrościć takiej Impali Naprawdę świetny wóz . Jak bym tylko taką kupił ,to nie było by wyjścia ,zrobił bym takie coś : Z tymi światłami to już zupełnie bajer P.S.Można wiedzieć ile dałeś za ten model ? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbiegu Posted October 22, 2009 Author Share Posted October 22, 2009 Model kupiłem na giełdzie modelarskiej w Duxford, razem z Porsche 911 i Oldsmobile z NASCAR zapłaciłem 10 funtów ( 3 modele za 10). PS. Toto zielone nawet fajne, ale mam inny plan na ten model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts