michalsp3 Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Hej. Co do projektu to wrzucę parę zdjęć. To pierwsze zdjęcie było robione jeszcze w wakacje, a to drugie było robione niedawno. To narazie tyle, nastepne fotki beda jak juz go pomaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 "kawałek" samolotu jak się kleiło, pasowanie itp.? na drugim zdjęciu perspektywa sprawia, że skrzydło wydaje się być przyklejone pod dziwnym kątem Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Że kawał samolotu to fakt Też bym chciał się dowiedzieć jak wrażenia z budowy. Czekam na następne postępy w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 26 Października 2009 Autor Share Napisano 26 Października 2009 Części są dobrze spasowane nie trzeba uzywać dużo szpachli.Co do tego skrzydła samolot był przechylony jak robiłem to zdjęcie.Fajnie sie go skleja częsci jest mało śilniki są już gototwe póżniej wstawie zdjęcia.I myśle że za jakiś tydzień może 2 już go skończe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 28 Października 2009 Autor Share Napisano 28 Października 2009 Oto najnowsze zdjęcia: 1. Skleiłem silniki: 2. Zrobiłem podwozie: 3. Próbna przymiarka na sucho: Następne zdjęcia już niedługo. Pomaluję golenie podwozia na srebrno i samolot na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Te silniki takie dziwne. Bebechy to całość z obudową silnika? Bynajmniej tak to wygląda na zdjęciach że wylot z obudową to jedna część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 29 Października 2009 Autor Share Napisano 29 Października 2009 Masz rację. Te silniki to tylko 3 części. Wirnik i boki obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2010 Mam do was prośbe.Postanawiam zmieniać barwe samolotu kalki mam zamiar kupic na allegro.Gdybyście znależli kalki na allegro to czy moglibyście mnie powiadomić na pw i dodać link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 To oficjalne boeing bedzie w malowaniu Quatar arlines .Po rozmowie z właścicielem sklepu powiedzaił że kalki powinny w najbliższym czasie pojawić się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 To oficjalne boeing bedzie w malowaniu Quatar arlines .Po rozmowie z właścicielem sklepu powiedzaił że kalki powinny w najbliższym czasie pojawić się. Ooo to czekam na rezultat :] mój będzie JAL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Lutego 2010 Super Moderator Share Napisano 11 Lutego 2010 To oficjalne boeing bedzie w malowaniu Quatar arlines .Po rozmowie z właścicielem sklepu powiedzaił że kalki powinny w najbliższym czasie pojawić się.Co to za sklep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 (edytowane) Bardzo tobry sklep http://www.twosixdecals.co.uk/epages/62035508.sf/en_GB/undefined/bgr_infopage_section.png/?ObjectPath=/Shops/62035508/Categories/%22Latest%20News%20-%207th%20February%202010%22 jakby ktos chcial to sątam kalki :(wszystkie na boeing 777-200) Aeroemxico(niestety trzeba poczekać),KLM(dostępne),Thai(dostępne),Air India(dostępne) i oczywiście Quatar Arlines na które czekam. Edytowane 11 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiTower Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 http://www.twosixdecals.co.uk/epages/62035508.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62035508/Products/STS4482 pewnie ten ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Ile kosztuje przesyłka do PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Ile kosztuje przesyłka do PL? W przy składaniu zamówienia dodaje od razu koszt przesyłki 1,5 funta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 A jednak nastąpiła zmiana.Właściciel sklepu powiedział ze kalki Quataru będom za 3 miesiące.Nie moge czekać wiec pomaluj boeinga na kolor aeromexico. http://www.aeromexico.com/en_us/Images/3426_tcm_23_4440777-200ER.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalsp3 Napisano 27 Lutego 2010 Autor Share Napisano 27 Lutego 2010 Mam do was pytanie czy ktoś z was posiada zchemat płyty lotniskja bo doszłęm do wniosku ,że boeing bedzie fajnie wygladal na takiej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Polecam Google Earth. Dla przykładu: Tutaj fragment lotniska w Dublinie: A tutaj Londyn Stansted: Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Wchodzisz na Google Maps . Tam wpisujesz lotnisko i sobie przybliżasz gdzie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi