Alvaro92 Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 (edytowane) Korzystając z okazji, że stoi u mnie kilka podkontenerówek, postanowiłem pstryknąć w miarę jak najdokładniejsze fotki naczepy. Może te fotki komuś pomogą przy budowie Ja sam planuje zbudować od podstaw w niedalekiej przyszłości model tej naczepy z duża ilością szczegółów Fotki Mam nadzieję, że sie przydadzą Jakby co to wołać to coś sie docpyka w razie czego Pozdrawiam Piotrek Edytowane 27 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Za fotki tylko podziel je bo strona strasznie rozjechała się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Super foty na pewno się przydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi