Super Moderator jawkers Napisano 29 Października 2009 Super Moderator Share Napisano 29 Października 2009 Witam. Dostałem kawałek foli do przyciemniania szyb, lecz nie wiem jak się ją przykleja . Nie ma ona żadnego papierka ani folijki, którą się odrywa i nakleja na szybę. Moje pytanie brzmi, jak się ją przykleja do szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Odrywa sie kolego ale cholernie cieżko taka przeźroczysto folijkę, później spryskiwaczem ale nie z płynem lecz wodą nanosimy na szybkę wodę przyklejamy , usuwamy najlepiej taka gumową zbieraczką do szyb wodę i powietrze która jest między folią, a szybą. Jak coś nie zrozumiale napisałem pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Października 2009 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Października 2009 Witam. Dzięki fliper_nx, wszystko jest zrozumiałe i jasno opisane. Pierwszy raz miałem taką folię w rękach i rzeczywiście jest tam cieniutka folia. Moje drugie pytanie brzmi, z której strony się nakleja folię, z zewnętrznej, czy wewnętrznej? Domyślam się, że po przyklejeniu, folia mocno się trzyma szyby i nie odpadnie, podczas przyklejania do modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Folię przykleja się od wewnętrznej strony, trzyma baaaardzo mocno i na pewno nie odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi