Super Moderator jawkers Napisano 29 Października 2009 Super Moderator Napisano 29 Października 2009 Witam. Dostałem kawałek foli do przyciemniania szyb, lecz nie wiem jak się ją przykleja . Nie ma ona żadnego papierka ani folijki, którą się odrywa i nakleja na szybę. Moje pytanie brzmi, jak się ją przykleja do szyby? Cytuj
fliper_nx Napisano 29 Października 2009 Napisano 29 Października 2009 Odrywa sie kolego ale cholernie cieżko taka przeźroczysto folijkę, później spryskiwaczem ale nie z płynem lecz wodą nanosimy na szybkę wodę przyklejamy , usuwamy najlepiej taka gumową zbieraczką do szyb wodę i powietrze która jest między folią, a szybą. Jak coś nie zrozumiale napisałem pytaj. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 31 Października 2009 Autor Super Moderator Napisano 31 Października 2009 Witam. Dzięki fliper_nx, wszystko jest zrozumiałe i jasno opisane. Pierwszy raz miałem taką folię w rękach i rzeczywiście jest tam cieniutka folia. Moje drugie pytanie brzmi, z której strony się nakleja folię, z zewnętrznej, czy wewnętrznej? Domyślam się, że po przyklejeniu, folia mocno się trzyma szyby i nie odpadnie, podczas przyklejania do modelu. Cytuj
Diesel fan Napisano 31 Października 2009 Napisano 31 Października 2009 Folię przykleja się od wewnętrznej strony, trzyma baaaardzo mocno i na pewno nie odpadnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi