Marti_nez Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Oatatnio kupiłem taką oto żywiczną figurkę M Modelu: Przedstawia piechura, który przełazi przez, hmm... umocnienia polowe . W pudełku znajdziemy 18 części z szarej zywicy, w tym podstawkę, tyczki i samą figurkę z ekwipunkiem. Producent dołączył też blaszkę miedzianą (szczerze mówiąc, nie wiem do czego ma służyć). A prezentuje się to tak: całość; korpus; nogi; ręce; broń; głowa; plecak; podstawka i tyczki; Zestaw zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, detale odlane są bardzo precyzyjnie. Bardzo podoba mi się plecak, świetna robota. Co do składalności to przypasowałem na sucho dwie części nóg i nie wygląda to najlepiej, mają różny przekrój. Co do reszty to się nie wypowiem, wyjdzie w praniu. A jak wyjdzie dobrze, to kupię sobie konika (ze szwoleżerem na garbie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Owa blaszka, prawdopodobnie stanowi materiał do wykonania bagnetu Ogólnie - bardzo ładna figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 2 Listopada 2009 Autor Share Napisano 2 Listopada 2009 Owa blaszka, prawdopodobnie stanowi materiał do wykonania bagnetu Rzeczywiście . Zapomniałem o bagnecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi