olej1965 Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Idzie zima i w związku z tym chciałem zaprezentować swoją pierwszą diorame zimową, która powstała w poprzednie długie zimowe wiczory. Zapraszam do komentarzy. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Wiec tak : pomysl, sceneria - bardzo dobry ; temat - bardzo dobry ; pojazd i dzialo - bardzo dobry ; wykonanie bardzo dobry ; miodnosc -bardzo dobry ; i cos na czasie , zdjecia - bardzo dobry ; aha i zolnierze bardzo dobry . Cos zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 bardzo interesujące i ładnie zrobione. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Super wyglądają te pierwsze fotki z tłem! Fajowo to wszystko wygląda, więc pytanie za 100pt - z czego śnieg? Soda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 fajne "klimatyczne" zdjęcia, podoba mi się ta diorama Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Nic dodać,nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 6 Listopada 2009 Super Moderator Share Napisano 6 Listopada 2009 Świetny pomysł - fantastyczne wykonanie Pierwszorzędny widoczek. Ale jest jedno ALE... Na jednym ze zdjęć widać nie usunięty szef formy wzdłuż prawego ramienia jednego z Niemiaszków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 bardzo udana kompozycja, jedyne co lekko psuje całość to zbyt regularna powłoka śnieżna na autku, jeżeli dłużej by tam stał to więcej śniegu by się zebrało w zakamarkach.. a z wypukłości został by zwiany.. jakiś mały rys historyczny? lokalizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Swietna, poprostu swietna. Eleganckie foty, szczegolnie podoba mi sie padajace slonce z jenej strony, tworzace cienie, jak zywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 12 Listopada 2009 Autor Share Napisano 12 Listopada 2009 jedyne co lekko psuje całość to zbyt regularna powłoka śnieżna na autku jakiś mały rys historyczny? lokalizacja? Co do śniegu to absolutnie sie z tobą zgadzam, pierwszy raz robiłem coś takiego i jeszcze nie mam doświadczenia. Sam spostrzegłem to wczesniej ale mówiąc szczerze bałem się że jak zaczne kombinować to popsuje to co już zrobiłem ( Lepsze wrogiem dobrego } i troszke stchórzyłem. Jeśli chodzi o rys historyczny to tu także nie jestem orłem ale wydaje mi się ze zbytniego pola to nie mam i raczej nie będe orginalny. Las Hurtgen na granicy Niemiecko- Belgijskiej, zima 44/45r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Fajna bardzo Pierwsze wrażenie jakie sie nasuwa to skojarzenia z filmem "W jasną księżycową noc". Trzecie zdjęcie od góry - jakby zrobić w czerni i bieli, to wyglądąłoby jak archiwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi