Diesel fan Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 No, felgi wyszły znakomicie Wnętrze również mi się bardzo podoba, fajne zestawienie kolorów, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Świetna robota, już się nie umiem doczekać efektu końcowego :P Bo sam samochód jak i model są extra P.S. Czy mi się zdaje czy na boczkach drzwi farba idzie minimalnie krzywo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 25 Listopada 2009 Autor Share Napisano 25 Listopada 2009 Takie złudzenie chyba. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Bardzo możliwe to chyba pixelizacja :P bo zamiast równej kreski jest poszarpana :P Czekam na dalsze postępy z prac Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Kolejny odcinek: Mały wash na felgach: Flock we wnętrzu: Przemalowałem ranty - znów czarne, tym razem z lakierem bezbarwnym samochodowym: I znów chrom - tym razem o wiele lepiej wyszło, można powiedzieć, że idealnie: I przymiarka obydwu części: Jednak przyglądając się złożonej feldze, stwierdziłem, że środek jest za ciemny. Więc przemalowałem kolorem Bright Silver, Gunze: Zmodyfikowałem zawieszenie. Ponieważ obciąłem górną część amortyzatorów i sprężyn, musiałem dodać styrenu tyle samo co uciąłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Chrom na pierścieniach wyszedł Ci Nie będziesz wymieniał spreżyn w amorkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 30 minut dłubania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 Po długiej kąpieli w Dot-cie, niemiła niespodzianka: Po kilku godzinach klejenia i szlifowania: Postanowiłem powiększyć trochę przednie dokładki: I znów zaczynamy zabawę w malowanie: I po podkładzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Jakim kurde sposobem to pękło... ?! Poradziłeś sobie wzorowo, a amorki również dobrze wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 No właśnie nie wiem, trzymałem w ręku i wycierałem ręcznikiem papierowym i zaczęło pękać w rękach. Co do amorków to muszę dać lepsze sprężyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 A jakiego dota miałeś ?? Dot 3 czy 4 bo przy DOT4 to normalne tez się naciąłem na coś takiego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusty Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Koksik a czemu zafundowałeś Lexusowi kąpiel w Dot-cie? Zmiana planów co do koloru czy wypatrzyłeś coś w lakierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2009 Gdy szlifowałem bezbarwny, w jednym miejscu przetarłem lakier, więc poprawiłem kolorem i musiałem dać warstwę clearu. No i położyłem, ale w aero zostało trochę opiłków po metalicznej farbie i po wychnięciu zauważyłem, że na lakierze gdzieniegdzie są błyszczące kropki. Normalnie na fotkach nie byłoby widać, ale mnie to przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 3 Grudnia 2009 Share Napisano 3 Grudnia 2009 Mogles urzyc spirytusu przemyslowego bo z zego co pamietam malowales samochodowym clarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2009 Wróciłem - karoseria dostała kolor i bezbarwny: Felgi o jednej warstwie Gunze Clear dostały kalki i bezbarwny samochodowy: I złożone: I fotki z przymiarką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Grubo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 No, no kozak Szykuje się świetny model Ja spadam do warsztatu elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Coś mi te koła nie do końca pasują... Może zrobisz zdjęcie pod innym kątem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2009 Coś mi te koła nie do końca pasują... Może zrobisz zdjęcie pod innym kątem ? Pod innym kątem będą w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Ten lakierek to już po polerce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Ach ta powłoka Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Model miazga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2009 Ten lakierek to już po polerce??? Przed polerką Niestety zła wiadomość. Lewe, przednie drzwi pękły na środku Więc muszę zamówić nową karoserię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Ojj no to nie ciekawie... Współczuję... A tak ładnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Ten lakierek to już po polerce??? Przed polerką Wow Pytałem bo chciałem porównać do tego ci mi wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi