mart72 Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Kanister jest drutem przymocowany do uchwytu na narzędzia nad nim. Widać to na fotach 4 i 5 A w rzeczywistości, faktycznie... Cholera, nie udało się nic znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 I jak wpływa na farby Vallejo? Pytam bo mi kiedys terpentyna to farbe z modelu zżarła Przed paroma chwilami robiłem washa terpentyną na farbie Valleyo i nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 To jest po prostu pierwsza liga,niewiem czy kiedykolwiek taki poziom osiągnę.Super wykonanie,tak model jak i podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 12 Listopada 2009 Autor Share Napisano 12 Listopada 2009 Przed paroma chwilami robiłem washa terpentyną na farbie Valleyo i nic się nie stało I nic się nie stanie - terpentyna to medium do farb olejnych akrylu ani celulozowych nie rusza. niewiem czy kiedykolwiek taki poziom osiągnę Pewnie że tak, trochę ćwiczeń i dasz radę - to nie jest nic niezwykłego. Dziękuję za opinię Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Bardzo ładny model! Świetnie zrobiony bród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi