kamil83 Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 (edytowane) Model firmy Italeri (nr 6437), w skali 1:35. Całość sklejałem około dwóch lat z bardzo długimi przerwami. Niestety podczas przenoszenia modelu z "miejsca na miejsce" uległy zniszczeniu (zgubieniu) niektóre części, co da się dostrzec na fotkach. Tylne koło jednego z wozów jest krzywo przyklejone, gdyż odpadło parę razy i wygląda to nie najlepiej. Ogólnie wozy nie są najlepiej pomalowane i posklejane, następnym razem będzie lepiej. Nie zastosowałem żadnych brudzeń, itd. Całość pomalowana wyłącznie przy użyciu pędzli. W niektórych miejscach widzę, że nałożyłem za dużo farby. Figurki są beznadziejnie pomalowane, szczególnie twarze. Pewnie zauważycie więcej błędów. Czekam na krytykę. Mam nadzieję, że zdjęcia nieco lepsze niż przy ostatnim poście, choć i tak pozostawiają wiele do życzenia. Jak widać na zdjęciach lejce nie są zamontowane. Niestety nie wiem za bardzo z czego je zrobić. Myślałem o folii, rafii, bądź cienkiej skórze. Może coś poradzicie? Ogólne zdjęcia wozów Widok z góry Z tyłu Z boku Zdjęcia koni Parę szczegółów Edytowane 9 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Jeżeli nie zmienisz fotek na odpowiedniej wielkości, to zostaną wyrzucone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Te zwierzaczki wcale nie są takie złe, tym bardziej, że to trudny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi