krzychu-onisk Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Jako Pierwszy Forumowy KettenkradoManiak gdy tylko się dowiedziałem, że 11 listopada w Muzeum Wojska Polskiego ma być Kettenkrad wiedziałem, że nie mogę tam nie być. Tłum ludzi utrudniał robienie zdjęć, jednak kilka fotek udało się zrobić w miarę dobrze: Przy okazji, wie ktoś gdzie ten Kettenkrad się znajduje tak na codzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 swietne foty,te przejscia kolorow,cieniowanie,zadrapania,rdza.miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Dzięki za piękne fotki. Aż się nabiera ochoty na wydłubanie takiego malucha we własnym zakresie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 Dzięki Wam, a także dziękuje za zeszłotygodniowe wyróżnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi