krzychu-onisk Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Witajcie No to jedziemy, wiadomo, jak ja to i Kettenkrad. Model raczej na pewno prosto z pudła. Będzie to moja pierwsza 35-tka, pierwsze gąski (do tego ogniwkowe) to tamto i w ogóle same debiuty In-box ogólny, wybaczcie niewyraźną fotkę, ale chyba widać, że wszystko jest tam na miejscu: Dla zaciekawionych samym produktem in-box szczegółowy TUTAJ Jak na razie skleiłem i pomalowałem na czarno silnik. Pierwsze wrażenia? MA-SA-KRA, aż boje się pomyśleć co będzie dalej, lecz spójrzmy na to pozytywnie "to bardzo piękny pojazd" Mój honorowy widz dogląda postępów, tu razem z silnikiem: Jednak liczę i na Waszą pomoc Kolorystyka - jestem zdecydowany zrobić do na DunkelGelb. No to sru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 ho-ho-ho, widzę że mam konkurencje a wiadomo że takowa podnosi poziom czyli zabieram się na poważnie za mojego maluszka (tego maluszka viewtopic.php?t=17052) wypraski to nie jest to samo? mój silnik był w porządku. Zwas:bip: go jakoś fajnie. Siadam w pierwszym rzędzie, kibicuję i mam nadzieję że będzie to pseudo rywalizacja :P zobaczymy czyj model będzie piękny tak jak prawdziwy ketten <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 13 Listopada 2009 Autor Share Napisano 13 Listopada 2009 wypraski to nie jest to samo? To te same wypraski, fakt do poziomu MasterCrafta to nie spadło, ale jednak mogło by być o wiele lepiej. Zwas:bip: go jakoś fajnie. W sumie nie mam po co się bawić z robieniem washa silnika i tak nic nie będzie widać. Siadam w pierwszym rzędzie, kibicuję Dzięki i mam nadzieję że będzie to pseudo rywalizacja :P Tak, bo jeden wpadnie na pomysł "no to tu dorobię kabelki" a drugi to ściągnie, no i drugi wymyśli, a pierwszy skopiuje I spójrz na to tak - po jednym dniu mam tyle co Ty po miesiącu A tak na poważnie, ja robię prawdopodobnie w DunkelGelb, a Ty w Field Grey mam rację? To faktycznie - konkurencja kolorystyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 I tak was pobiję swoim P.11 :P A może Tige....... O CHOLERA! Nic nie widzieliście, nic nie słyszeliście, ściśle tajne! Kibicuję pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 I tak was pobiję swoim P.11 :P A może Tige....... O CHOLERA! Nic nie widzieliście, nic nie słyszeliście, ściśle tajne! Very Happy Te lotnik, rób tą P.11 a pancerkę zostaw nam (i to powiedziała osoba która dopiero na pancerkę się przechrzciła) Dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 jak tam postępy? silnikiem się nie zajmuj bo jest tak umieszczony że cały zalejesz farbą jak będziesz aero malować... więc czekam na up-datea, miłego sklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 Na razie postępów brak, zacząłem sklejać armatkę. Jak zrobię coś więcej to oczywiście pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi