Skocz do zawartości

Sd.Kfz.2 Kettenkrad & Puppchen Dragon 1:35

krzychu-onisk

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

No to jedziemy, wiadomo, jak ja to i Kettenkrad.

Dragon_Ketten-box.jpg

Model raczej na pewno prosto z pudła.

Będzie to moja pierwsza 35-tka, pierwsze gąski (do tego ogniwkowe) to tamto i w ogóle same debiuty

In-box ogólny, wybaczcie niewyraźną fotkę, ale chyba widać, że wszystko jest tam na miejscu:

Ket024.jpg

Dla zaciekawionych samym produktem in-box szczegółowy TUTAJ

Jak na razie skleiłem i pomalowałem na czarno silnik. Pierwsze wrażenia? MA-SA-KRA, aż boje się pomyśleć co będzie dalej, lecz spójrzmy na to pozytywnie "to bardzo piękny pojazd"

Mój honorowy widz dogląda postępów, tu razem z silnikiem:

Ket023.jpg

Jednak liczę i na Waszą pomoc

Kolorystyka - jestem zdecydowany zrobić do na DunkelGelb.

No to sru...

ho-ho-ho, widzę że mam konkurencje a wiadomo że takowa podnosi poziom czyli zabieram się na poważnie za mojego maluszka

(tego maluszka viewtopic.php?t=17052)

wypraski to nie jest to samo? mój silnik był w porządku. Zwas:bip: go jakoś fajnie.

Siadam w pierwszym rzędzie, kibicuję i mam nadzieję że będzie to pseudo rywalizacja :P zobaczymy czyj model będzie piękny tak jak prawdziwy ketten <3

wypraski to nie jest to samo?

To te same wypraski, fakt do poziomu MasterCrafta to nie spadło, ale jednak mogło by być o wiele lepiej.

Zwas:bip: go jakoś fajnie.

W sumie nie mam po co się bawić z robieniem washa silnika i tak nic nie będzie widać.

Siadam w pierwszym rzędzie, kibicuję

Dzięki

i mam nadzieję że będzie to pseudo rywalizacja :P

Tak, bo jeden wpadnie na pomysł "no to tu dorobię kabelki" a drugi to ściągnie, no i drugi wymyśli, a pierwszy skopiuje

I spójrz na to tak - po jednym dniu mam tyle co Ty po miesiącu

A tak na poważnie, ja robię prawdopodobnie w DunkelGelb, a Ty w Field Grey mam rację? To faktycznie - konkurencja kolorystyczna

I tak was pobiję swoim P.11 :P A może Tige....... O CHOLERA! Nic nie widzieliście, nic nie słyszeliście, ściśle tajne! Very Happy

Te lotnik, rób tą P.11 a pancerkę zostaw nam (i to powiedziała osoba która dopiero na pancerkę się przechrzciła)

Dzięki za wsparcie

• 3 weeks later...