Tomek Hejmo Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Czyli warsztat malarski. W modelu nic nie poprawiałem, zlepiłem prosto z pudełka. Planowane malowanie: wwiivehicles.com Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Bardzo ładnie się prezentuje Mam pytanie jaka jest sklejalność modeli um ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Ja tak sklejałem tylko 5 Niemców, więc mam małe doświadczenie, ale mogę powiedzieć, że góra wygląda ładnie, zazwyczaj klei się bezproblemowo. Trochę uwagi wymaga wanna, czasami robią się szpary. Najwięcej nerwów kosztuje układ jezdny, we wszystkich egzemplarzach które miałem, koła napędowe i napinające były za wąskie w porównaniu do gąsienic. Same ogniwka też trzeba kleić po kilku próbach na sucho, jedne wersje potrzebują więcej ogniwek, inne mniej. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Całość pokryła biała farba na lakierze do włosów. W dwóch miejscach dotknąłem sobie mokrej farby :-/ ale mam nadzieję, że uda się to odratować. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 20 Listopada 2009 Autor Share Napisano 20 Listopada 2009 Galeria viewtopic.php?p=283968#283968 Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi