Moses Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Jest to drógi popełniony przeze mnie samochód, i pierwsza próba washowania, jak się okazuję popełniając bład w sztuce, ale nie wygląda chyba źle ;) Model przedstawia samochód używany w 1 Baonie, 1 samodzielnej brygady spadochronowej w Holandii 44roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cimek Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Wygląda ok - przydałoby się więcej zdjęć. Wg mnie wash ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Listopada 2009 Autor Share Napisano 20 Listopada 2009 Mam chwilowo normalny aparat, więc jutro najpóźniej w poniedziałek zrobie jeszcze trochę zdjęc. I dzięki za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi