Przemek R Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 MAcie moze jakies rysunki jak zlozyc P-Iwate Kurcze rozlozylem ja i teraz zlozyc nie potrafie Kurcze moglem tego nie rozbierac jestem wsciekly Jezeli macie jakies materjaly na ten teamt to byl bym wdzieczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 20 Grudnia 2006 Share Napisano 20 Grudnia 2006 A przepraszam, jaka jest filozofia w zlozeniu aerografu? przeciez tam jest raptem 10 elementow, ktorych nie da sie zlozyc w zaden inny sposob niz w ten, ktory przewidzial producent... Napisz moze dokladnie, w ktorym miejscu utknales, to Ci jakos pomoge. Kurcze... Ten aerograf zlozylbym chyba po ciemku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 20 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2006 Niewiem ile ma wystawac tej igly z tylu tam gdzie sie ja mocuje ty pokretlem.I mialem problem ze spustem ale juz sobie z tym poradzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 20 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2006 Ok juz sobie poradzilem dzieki pomocy kolegów : OldMan-a i Majka Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 Panowie mam problem z aero Sprawa ma sie tak: Dzisiaj rano, gdy dostałem weny postanowiłem pomalować model rozcieniczylem farbę (Pactra + wódka 40%) i pojawił się sie problem z podawaniem farby przez aero.Pomyslalem ze to winna rozcieniczenia, ale nie psikal mi nierówno, czyli po naciśnięciu spustu aero nie psikal ciągłym strumieniem farby tylko tak jak by przerywał, .Wyczytałem gdzieś ze jest to wina farb akrylowych, bo zbyt szybko zasychaj na dyszy, ale po przemyciu dyszy wacikiem nasączonym zmywaczem wamodu zniebylo zbytniej poprawy, bo jedno psikniecie i znowu to sam.Po pól godz. odechciało mi się malowania modelu i tego aero,moze macie jakieś rozwiązania żeby było to bardziej przyjemne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Nie uzywaj farb akrylowych, albo dolewaj retardera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Ja też miałem kiedyś podobny problem. Wyreguluj dyszkę , ajk to nie pomoże to rozkręć go jak tylko się da i dokładnie umyj w mocnym rozpuszczalnki może sobie nawet z 10 minut w nim poleżec ja tak zrobiłem i było później wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 Nie uzywaj farb akrylowych, albo dolewaj retardera... Mam cus takiego a mozesz mi powiedziec w jakich proporcjach tego uzywac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Nie moge, bo nie maluje akrylami i poprostu nie wiem... Pokombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi