FILIP ;) Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 (edytowane) Pokazuje w końcu mój czołg. Jest to radziecki KW-1e. Skleiłem go rok temu a niedawno wprowadziłem kilka zmian. Przejdźmy do zdjęć: Edit: Coś Ci nie wyszło ze zdjęciami. Poprawione - Moderator Edytowane 18 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Coś Ci nie wyszło ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILIP ;) Napisano 19 Listopada 2009 Autor Share Napisano 19 Listopada 2009 Coś Ci nie wyszło ze zdjęciami. Jest to moja pierwsza galeria więc foty nie wyszły za fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Musze napisać. Choc czasami: Mowia ze jak pisac zle to lepiej wcale nie pisac:) Ale pomysl Pojad jechał po blocie. Kola sie zabłociły, wanna nie. Dziwne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi