Observer Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Po latach odkopałem pudło z Gripenem Revella #4374 w skali 1/72. Zabrałem się więc do budowy i okazało się, że nie ma w środku owiewek. Model, jak już wspomniałem, kupiony został lata temu, więc nie pamiętam czy części zgubiłem, czy też nigdy ich tam nie było (jak mi się zresztą kiedyś zdarzyło w KFIRze Italeri). No i... co robić? Można je gdzieś dostać, kakoś dorobić (to chyba niełatwe). Proszę o pomoc/rady/sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Napisz do Revella z prośbą o cześć, podaj adres i ci wyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 19 Listopada 2009 Autor Share Napisano 19 Listopada 2009 Dzięki, musze ich tylko namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi