ireksir Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Kolejny pasażer który udało mi się popełnić. Cieszy oko, choć dziełem sztuki nie jest. Kupiłem na allegro za śmieszne pieniądze :-) Z pudła na pudło :-) Oczywiście dodałem troszkę diódek, był to mój dziewiczy raz, więc troszkę przesadziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Witam. Mi się twój pasażer podoba z racji że przymierzam się do swojego drogiego okręty/statku spytam się o sklejalność tej królowej . Oczywiście dodałem troszkę diódek, był to mój dziewiczy raz, więc troszkę przesadziłem. E tam w sam raz na święta zamiast choinki . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireksir Napisano 20 Listopada 2009 Autor Share Napisano 20 Listopada 2009 Nie napotkałem na jakieś większe problemy, w sumie skleja się dosyć przyjemnie, oczekując na schnięcie pomalowanych elementów. Jeżeli coś mi sięprzypomni to npklikam - jak masz jakieś konkretne pytania - pisz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumis-2012 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja dopiero zaczynam z swoim QM2-jeszcze tylko aero, kompresor i do dzieła ! ! ! Szczerze jak na moje praktyczne, 19-to letnie oko w tej dziedzinie wyszło SUPER ! ! ! Widze że Królowa już gotowa ? ? ?-ja dokońca roku mam sie zamiar brac za swoją. Jeszcze tylko musze nabyć DOBRY AERO I KOMPRESOR- mysle , że przy moim 19-sto letnim doświadczeniu szybko sie z nią uporam. Ale czas pokaże ! ! ! W oświetlenie też zainwestuje, leczjuż profesjonalnie (mostek itd.). Pzdr. A jeszcze takie małe pytanko -gdzie lub w czym masz zamiar przechowywać stateczek ? ? ?. Ja na swój w pierwszej kolejnosci zmontowałem szklano-drewniana gablotke w jaki sposób lub jakiego typu zamontowałes diody do oswietlenia wewnetrznego ???. EDYTOWANE - Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 31 Sierpnia 2011 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Gumis - jedna rada - zamiast pisać post pod postem to po prostu edytuj to co juz napisałeś wcześniej - zdecydowanie ułatwi to życie wszystkim przegladającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Nie dość ,że spam to jeszcze archeologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumis-2012 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Gumis - jedna rada - zamiast pisać post pod postem to po prostu edytuj to co juz napisałeś wcześniej - zdecydowanie ułatwi to życie wszystkim przegladającym Dzieki za rade ! ! ! : A ta bateria to zamontowana jest wewnątrz czy na zewnątrz ? ? ? Publiczne upomnienie za poprzednie posty - Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel2123 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Witam! Mam kilka pytań co do Twojego modelu, bo sam się za niego zabieram :-) 1. Czy malowałeś białe elementy podkładem z dwóch stron ? Pytam bo prześwituje Tobie światło a ja chcę tego uniknąć więc pomyślałem, że jak pomaluje podkładem z obu stron to diody nie będą prześwitywać... 2. Malowałeś na biało okna na czarnym kadłubie ?? Jak je pomalowałeś ? 3. Jakie oświetlenie zastosowałeś ? Taśmy led ? Jakie zasilanie ? Wychodzi na zewnątrz kabelek ? Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi