Arek17 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 (edytowane) Witam. Pokaże wam teraz prezent urodzinowy jaki dostałem i jaki chce zrobić na konkurs. Jest to przepiekny C-17. Zanim ruszy budowa musze kupić jeszcze pare żeczy m.in spray. Czy może mi ktos doradzić jaki mam kupić. Teraz zdjęcia, a troche ich jest. Jakość taka sobie ale może ktoś coś zobaczy, jęśli nie to dam nowe Pozd:Arek17 Ps.Mam nadzieje że teraz fotki są już lepsze Edytowane 23 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Noooo szkoda "stary" ze fotki robisz Sony-Ericssonem. Nie chce Cie zniechecac, ale sa fatalne. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 22 Listopada 2009 Autor Share Napisano 22 Listopada 2009 Nie zniecheciłeś mnie. Dobrze że napisałeś. Postaram zmienić je jutro. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Spray się nie sprawdzi przy takim modelu. Zainwestuj lepiej w aerograf. Jak nie stać cię na pseudo Iwatę (około 150 - 200 zł na Allegro) to na początek w zupełności wystarczy jakiś jednoakcyjny no-name (mój kosztował około 50 zł). Do tego puszka z gazem (też około 50 zł, starcza na jakieś 3-4 modele w 1:72). Do tego farbki Humbrola (mój aero strasznie nie lubił się z Pacrami), trochę ćwiczeń na jakimś złomie modelarskim i sam zobaczysz, że było warto. Co do modelu - ciekawy wybór, możesz dokupić jakiś pojazd (Dragon ma w ofercie gotowce, tanie i łatwo dostępne, jak dobrze poszukasz to były też klasyczne modele) oraz figurki Preisera (piloci RFN/NATO, dostępne na www.modelmania.pl) i machnąć jakąś dioramkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian440 Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Wszystkiego Najlepszego Prezent fajny Ja mam TG - 180 za ok 150zł z allegro. Jeszcze nie używałem, bo nie mam kompresorka. Maluję pędzlkiem, ale chyba się muszę przerzucić na aero bo nie mam cierpliwości i czasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Jakość taka sobie ale może ktoś coś zobaczy coś zobaczyłem... z naciskiem na coś, mam nadzieję, że jak je zgodnie z obietnicą wymienisz to będą lepsze i bardziej przemyślane a sam modelik spory i faktycznie najlepiej byłoby go aerografem pomalować Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 Witam. Diorame chciałem zrobić do niego i zastanawiałem się aby dokupić do nie blackhawki z dragona, akurat są dwa i zrobić załadunek. Co do figurek nie znalazłem w skali 1:144. Armia te strone co mi wysłałeś jest chyba zła, ponieważ wyświetla mi sie strona klubu motoryzacyjnego. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 www.modelmania.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2010 Witam. Myśle że moge odkopać mój temat, bo nie ma sensu zakładać nowego. Model miałbyć na III Zimowy konkurs. Niestety niedałem rady go zrobić, ponieważ trzeba było uczyć sie do matury. Zdjęcia Przepraszam za zdjecia. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi