Robert822 Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Oto po raz pierwszy wchodze do galeri i chcialbym pokazac rezultat ukonczenia mojej pierwszej fregaty trojmasztowej. "Charles W. Morgan" zbudowany został w 1841 r. i do 1921 r. złowił ok 2,5 tysięcy wielorybów, najwięcej ze wszystkich jednostek tego typu na świecie. Od 1941 r. jest obiektem muzealnym w muzeum Mystic Seaport. Jest to jedyny zachowany żaglowiec wielorybniczy. I bez kolorku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryszardb Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Śliczny brak mi tylko zdjęcia od rufy i z burty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 śledziłem warsztat więc mankamenty i zalety zdążyłem już poznać, ogólnie całość sprawia miłe dla oka wrażenie myślę że następny żaglowiec będzie już z nowymi żaglami (nie z tymi paskudnymi plastikowymi) Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert822 Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 Śliczny brak mi tylko zdjęcia od rufy i z burty pojawia sie fotki z rufy ale braklo swiatlai byly ciemne ale pojawia sie ....z dedykacja dla ciebie...-a teraz czekamy na slonko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts