Robert822 Napisano 26 Listopada 2009 Napisano 26 Listopada 2009 Oto po raz pierwszy wchodze do galeri i chcialbym pokazac rezultat ukonczenia mojej pierwszej fregaty trojmasztowej. "Charles W. Morgan" zbudowany został w 1841 r. i do 1921 r. złowił ok 2,5 tysięcy wielorybów, najwięcej ze wszystkich jednostek tego typu na świecie. Od 1941 r. jest obiektem muzealnym w muzeum Mystic Seaport. Jest to jedyny zachowany żaglowiec wielorybniczy. I bez kolorku Cytuj
ryszardb Napisano 26 Listopada 2009 Napisano 26 Listopada 2009 Śliczny brak mi tylko zdjęcia od rufy i z burty Cytuj
Jędrek Napisano 26 Listopada 2009 Napisano 26 Listopada 2009 śledziłem warsztat więc mankamenty i zalety zdążyłem już poznać, ogólnie całość sprawia miłe dla oka wrażenie myślę że następny żaglowiec będzie już z nowymi żaglami (nie z tymi paskudnymi plastikowymi) Jędrek Cytuj
Robert822 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Napisano 27 Listopada 2009 Śliczny brak mi tylko zdjęcia od rufy i z burty pojawia sie fotki z rufy ale braklo swiatlai byly ciemne ale pojawia sie ....z dedykacja dla ciebie...-a teraz czekamy na slonko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi