TheJackal Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 (edytowane) Witam, niedawno skończyłem sklejanie modelu motocykla Hondy CB 72, pomimo kilku przygód z motocyklem wrzucam fotki. Był to pierwszy mój model firmy Revell, sklejanie oceniam na średnie, gdyż nie wszystkie elementy do siebie przylegały i trzeba było trochę je poobrabiac i zaszpachlowac, ale ogólnie jestem zadowolony z modelu. Pudełko: Fotki Modelu: Proszę o Wasze opinie i uwagi. Pozdrawiam TheJackal Edytowane 27 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Regulamin zabronia wstawiać miniaturki w Galerii Podmień je na normalne zdjęcia, a po drugie nie wszystkim chce się cykać na nie i czekac aż się otworzą: roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Nie usunołeś śladów łączenia form na silniku i przednim widelcu. Wydaje mi się, że na kanapie i baku strasznie gruba warstwa farby jest. Pozalewanie niektóre detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi