TheJackal Napisano 27 Listopada 2009 Napisano 27 Listopada 2009 (edytowane) Witam, niedawno skończyłem sklejanie modelu motocykla Hondy CB 72, pomimo kilku przygód z motocyklem wrzucam fotki. Był to pierwszy mój model firmy Revell, sklejanie oceniam na średnie, gdyż nie wszystkie elementy do siebie przylegały i trzeba było trochę je poobrabiac i zaszpachlowac, ale ogólnie jestem zadowolony z modelu. Pudełko: Fotki Modelu: Proszę o Wasze opinie i uwagi. Pozdrawiam TheJackal Edytowane 27 Listopada 2009 przez Gość Cytuj
tornado Napisano 27 Listopada 2009 Napisano 27 Listopada 2009 Regulamin zabronia wstawiać miniaturki w Galerii Podmień je na normalne zdjęcia, a po drugie nie wszystkim chce się cykać na nie i czekac aż się otworzą: roll: Cytuj
Meksyk89 Napisano 27 Listopada 2009 Napisano 27 Listopada 2009 Nie usunołeś śladów łączenia form na silniku i przednim widelcu. Wydaje mi się, że na kanapie i baku strasznie gruba warstwa farby jest. Pozalewanie niektóre detale. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi