skala72 Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Prezentuję zdjęcia samochodu opancerzonego Daimler Dingo Mk.III które zostały wykonane w Muzeum Wojska Polskiego w Warszawie. Foto: Skala72 Uwaga! - Kopiowanie i dalsze rozpowszechnianie zdjęć bez zgody autora zabronione!! Formułka została zamieszczona, ponieważ zaczyna mnie denerwować publikowanie moich zdjęć bez mojej zgody na innych stronach i na dodatek bez podania źródła i jako "swoje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 "Znaki wodne" też wycinają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 A swoją drogą ciekawe jak oni tam się mieścili obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2009 Miejsce jest, wydaje się, to taka tankietka na kółkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Miejsce jest, wydaje się, to taka tankietka na kółkach. Ale nie za wiele tego miejsca. Dzięki za fotki, będą mi pomocne jak będę robił swojego Dingo z MiniArtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 Fajnie, że się przydadzą, po to je robię, aby można było je wykorzystać przy budowie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi