awiatik Napisano 26 Stycznia 2012 Napisano 26 Stycznia 2012 Witam I drugi model w konkursie ukończony. Zmagania warsztatowe mogliście śledzić tutaj http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=172&t=30193 Modelik sklejało się bardzo przyjemnie i bez wielkich niespodzianek. I to by było na tyle w temacie RWD-8. Cytuj
jkorjat Napisano 30 Stycznia 2012 Napisano 30 Stycznia 2012 WitamModelik sklejało się bardzo przyjemnie i bez wielkich niespodzianek. . i tak też wygląda fajny maluszek ;) Cytuj
mieszko988 Napisano 2 Lutego 2012 Napisano 2 Lutego 2012 Widzę, że mało opinii Aczkolwiek to nie jest mój ulubiony okres w historii to model mi się podoba ładnie czysto sklejony fajnie się prezentuje Gratulacje Cytuj
jarek38 Napisano 15 Lutego 2012 Napisano 15 Lutego 2012 Szkoda, że nie pokusiłeś się o dodanie cięgien do sterów, wyglądałby dużo lepiej, teraz nie ma tego co jednak charakteryzuje 8-kę. Całość wygląda ciekawie, bo jednak rumuńskie kamo jest dla mnie egzotyczne i rzadkie. Czekam teraz na RWD 8 z szachownicą! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi