awiatik Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Witam I drugi model w konkursie ukończony. Zmagania warsztatowe mogliście śledzić tutaj http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=172&t=30193 Modelik sklejało się bardzo przyjemnie i bez wielkich niespodzianek. I to by było na tyle w temacie RWD-8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkorjat Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 WitamModelik sklejało się bardzo przyjemnie i bez wielkich niespodzianek. . i tak też wygląda fajny maluszek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko988 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Widzę, że mało opinii Aczkolwiek to nie jest mój ulubiony okres w historii to model mi się podoba ładnie czysto sklejony fajnie się prezentuje Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Szkoda, że nie pokusiłeś się o dodanie cięgien do sterów, wyglądałby dużo lepiej, teraz nie ma tego co jednak charakteryzuje 8-kę. Całość wygląda ciekawie, bo jednak rumuńskie kamo jest dla mnie egzotyczne i rzadkie. Czekam teraz na RWD 8 z szachownicą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi