awiatik Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 W galerii modeli ukończonych ląduje kolejny/już trzeci / model. Warsztat znajduje się tutaj:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=172&t=30194 Model fajny w klejeniu i mimo że jest pakowany przez Plastyka to są to formy Hellera, które trafiły do Czechosłowacji / w latach osiemdziesiątych/ a konkretnie do Smera. A teraz całość sił skupiam na Val-u. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Witam Pomimo, że w przypadku wyboru malowania, Twój bliźniaczy Storch z Hiszpanii bardziej przypadł mi go gustu, to jeśli chodzi o samo techniczne wykonanie, ten model prezentuje się lepiej. Na nie są tu praktycznie tylko niektóre kalkomanie (krzyż i nieco nierówno leżące litery na lewej burcie kadłuba oraz litera G na spodzie lewego skrzydła). Oszklenie nadal nie ma pełnej przejrzystości, ale taki już chyba urok tego zestawu. Nie zaszkodziłby mu również delikatny wash. Ogólnie model niezły, ale ja i tak czekam niecierpliwie na Val Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JETO Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Modelik się ładnie prezentuje Aż sam nabrałem ochoty na ten samolot Szkoda tylko, że jakość oszklenia psuje nieco całość. Ale jak na Plastyka to wyszło zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi