vasquez_ck Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Witam! Tytułem wstępu... Jest to mój pierwszy konkurs modelarski w jakim kiedykolwiek uczestniczę. Chciałbym tutaj spróbować pokazać się z jak najlepszej strony i otrzymać od Was (mniej lub bardziej zaawansowanych modelarzy) pomoc, podpowiedzi i wskazówki. Mój wybór - dzięki Borys! - padł na Merkavę. Czołg armii izraelskiej. Nie chciałem nawet brać udziału w kategorii o najlepszą interpretację tematu konkursowego bo wiem, że będą lepsze... Jedyne co nasuwa się na myśl to hasło: Jak Izrael to i ciepło! - średnia roczna temperatura w Tel Avivie to 19,9°C Nic więcej nie przychodzi mi na myśl. Prawdopodobnie zakupię linę - w tej chwili jest to jedyny dodatek o jakim myślę. No i farba Mig Jimenez'a na kamuflaż ale ona już jest Zatem do dzieła! Model chcę skleić czysto i możliwie jak najlepiej. Pozdrawiam i zapraszam na relację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Będę obserwował i kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Sam go kiedyś chciałem kupić.Fajny model.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vasquez_ck Napisano 31 Maja 2016 Autor Share Napisano 31 Maja 2016 Mała aktualizacja Wcześniej nie dodałem zdjęcia dodatków... I dokładniejszy widok: Znalazłem dzisiaj chwilkę czasu w mocno zapracowanym maju i poskładałem koła. Po sklejeniu elementy przechodzą proces podkładowania. Coś nareszcie się ruszyło. Liczę, że uda się podgonić i nadrobić stracony czas No i oczywiście zmieścić się w wyznaczonym terminie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vasquez_ck Napisano 8 Lipca 2016 Autor Share Napisano 8 Lipca 2016 Czas na tylni panel... Elementy wanny i zawieszenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vasquez_ck Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Zawieszenie jedzie po podkład. Większość elementów na wieży znalazła swoje miejsce. I jeszcze góra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi