vollff Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Warsztat TUTAJ Jak to mówią z gówna bata nie ukręcisz - Mnie się udało - a przynajmniej bacik Z tragicznej konwersji Black Doga - wyszedł (przynajmniej w mojej opini) całkiem fajny model Ale to już nie mnie oceniać tylko wam Po krótce komponenty które zostały użyte do budowy modelu: - Land Rover Defender 110 Hardtop - Hobby Boss - Land Rover Defender Snatch Barracuda Conversion Set - Black Dog (Nie polecam!!!) - British modern equipment set - Black Dog - Camo netting Barracuda - Eduard - ISAF markings - Star Decals - British Desert Rats - Dragon A oto finalna galeria - zapraszam do oglądania i komentowania Edytowane 9 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 1 września 2016 i potrwa do 10 września do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Podziwiam za nakład pracy, szczegolnie zę dobry efekt koncowy. Szkoda że w konkursie się nie powiodło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Z tego zastawu udało Ci się wyciągnąć kawał maszyny. Blackdog dał ciała z dodatkami a ty go uratowałes bo ja bym się poddał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Dzieki ze komus sie podoba i docenia wysilek wlozony w tego ulepa Dziekuje wszystkim za glosy - jest progress - w zeszlym konkursie zajalem 6-te miejsce z moim LR w wersji zimowej Wersja letnia dala mi miejsce - 5-te Jeszcze dwa - wskocze na podium Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi