slawek632 Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 prosty model zrobiony prosto z pudelka dobre kalki malowany akrylami Chcialem miec ten model w swojej kolekcji glownie ze wzgledu na jego bialoczerwone malowanie Cytuj
gulus Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Mam wątpliwości co do szachownicy na prawej połowie skrzydła od góry. Chyba powinna być odwrotnie, czerwonym do wewnątrz. Cytuj
slawek632 Napisano 3 Kwietnia 2007 Autor Napisano 3 Kwietnia 2007 przy malowaniu opieralem sie na instrukcji ktora widac na zdjeciach Cytuj
Maciek92 Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Model mi się podoba ale wg. mnie mógłbyś go jakoś sponiewierać (ale nie słuchaj mnie bo ty wiesz lepiej ) Pozdro Cytuj
gulus Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 przy malowaniu opieralem sie na instrukcji ktora widac na zdjeciach Nie obejrzałeś ani jednej fotki samolotów naszych z tamtego okresu? Cytuj
slawek632 Napisano 3 Kwietnia 2007 Autor Napisano 3 Kwietnia 2007 piszesz juz o okresie w ktorym szachownica stala sie standardowym oznaczeniem polskiego lotnictwa a na tym Fokerze sa to znaki wlasne por Stanislawa Steca w pierwotnej ich formie moze sie myle ale nie dotarlem do zrodel ktore jednoznacznie by stwierdzaly ze tak nie bylo Cytuj
marian_anna Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 slawek632 ma rację. Oto link potwierdzający: http://www.iirp.prv.pl/lotnictwo/mysliwce/fokker_d_VII/dow_lot_mysliwce_fokker_d_VII.htm Cytuj
mirage3 Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Fakt, faktem "szmatopłaty" to nie moja dziedzina ale twój model prezentuje się świetnie. Gratuluję udanego modelu Cytuj
SAGITARIUS Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam. Model przedniej urody, zarówno samolot jak i wykonanie ... gratuluję ... aż łezka w oku się kręci. ... chyba nadszedł czas powrotu do szmatopłatów ... Pozdrawiam. S. - Krystian. Cytuj
slawek632 Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Napisano 5 Kwietnia 2007 Za pozytywne opinie duze od kilku lat dzieki eduard i roden mamy renesans szmatoplatow bardzo fajnie bo od nich przeciez wszystko sie zaczelo Cytuj
Wojtek Tul Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Sławku bardzo ładny model, poprostu śliczny pozdrawiam W.T Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi