Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z taką pewną nieśmiałością jako że jestem" tankistą" przedstawiam na forum model zrobiony jako odskocznie od gąsienic, dział, karabinów itp. A że ciągnie wilka do lasu to nie mogłem nie umieścić czegoś na kołach. Jako ciekawostka : Samolot i Jeep należą do tej samej jednostki 5-dyw piech. Normandia 1944r.

Proszę o łagodny wymiar kary, pozdro eljazz

HPIM8738Kopiowanie-1.jpg

HPIM8737Kopiowanie.jpg

HPIM8735Kopiowanie.jpg

HPIM8732Kopiowanie.jpg

HPIM8731Kopiowanie.jpg

HPIM8723Kopiowanie.jpg

HPIM8739Kopiowanie.jpg

Napisano

Witam

Kolego Eljazz będę szczery, może nawet nieco brutalny.Nie miej mi proszę tego za złe. Pomimo całej swojej sympatii i szacunku dla Ciebie, Twojego modelowania i Piper Cub'a, wolę jednak Twoje pancerne prace. Widać tam pasję, kunszt i technikę (nawet na Willysie w tej scenki jest to widoczne). Twój Piper pomimo schludności sklejenia i zgrabności ma nieco zabawkowy wygląd. Może wash i ślady eksploatacji poprawiłyby jego odbiór, ale póki co jest jak jest.

BTR i Su-76 stanowczo o wiele lepiej się prezentują.

Tym nie mniej czekam na kolejne Twoje prace z niecierpliwością

Pozdrawiam

Kornik

Napisano

Nie chodzi o to, żeby się nie powtarzał, ale żebyś nadał kolejnej latającej maszynie trochę więcej życia

Napisano

Mam nadzieję, że już wkrótce. Twoje modele pancerne są bardzo ciekawe. Nie idziesz w ciągle pojawiające się schematy. Mam nadzieję, że pokusisz się również o kilka takich lotniczych smaczków. Piper na pewno nim jest bo pomimo popularności samej maszyny, mało jest jej modeli na forach i imprezach modelarskich.

Powodzenia w kolejnych projektach!

Pozdrawiam

Kornik