RH Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Model jak w temacie.Pominę sprawy warsztatowe .Bo to raczej rutyna . Zresztą wątek ten odnośnie tego modelu od strony warsztatowej można znaleźć na wielu forach ,wystarczy troszkę pogrzebać po stronkach Przytoczę jedynie opis z instrukcji na temat tego malowania : Brewester buffalo model 339E MkI W 8209 ,453 Sq.RAAF,Sembowang,Singapur listopad 1941,pilot Sgt.Mac N.Read .Na tym modelu zestrzelił 2,5 x Ki-51,i Ki-43 .22.12 1941zginą walcząc z Ki-43 .A dokładnie staranował maszynę japońca gdy skończyła mu sie amunicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Jeden z moich ''ulubieńszych'' samolotów.Wykonanie jak zawsze na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Bardzo fajny. Gratuluje udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz309 Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Chłopie już mnie denerwujesz Dlaczego Ciebie a nie mnie matka natura obdarzyła takim talentem. Jutro przyjadę do Ciebie na chatę i Ci podpalę wszystkie te modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZESIEK31 Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Ja wy mnie wkur....z tymi obiciami ! Rysiu bardzo ładny model nie przejmuj sie tym w ogóle, rób jak robisz dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 29 Lipca 2012 Autor Share Napisano 29 Lipca 2012 Ja wy mnie wkur....z tymi obiciami !Rysiu bardzo ładny model nie przejmuj sie tym w ogóle, rób jak robisz dalej ! I owszem nie przejmuje sie ,robię sobie jak widzę to po swojemu. To jest tak jak z obrazami wielkich artystów,jednemu podoba sie Picasso ,a drugiemu nie . Jaki by byl świat nudny jakby wszystkim podobało sie to samo ,albo tak samo zrobione.Po prostu nuda . Było dwóch takich "artystów" którzy świat chcieli zrobić po swojemu w jedynym musznym ustrojem ,i wiadomo czym to sie skończyło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 Ładnie zrobiony model niedocenionego samolotu. Na pewno złożenie go wymagało doświadczenia i rozbudowanego warsztatu modelarskiego. Panowie, nie mylmy pewnych kategorii, bo młodziankowie nabiorą fałszywych przekonań! : To jest tak jak z obrazami wielkich artystów,jednemu podoba sie Picasso ,a drugiemu nie. Porównywanie artyzmu do w sumie przyjemnego hobby polegającego na składaniu do kupy konfekcjonowanych części według instrukcji to nieporozumienie. Modelarz w żadnym wypadku nie jest artystą! Chyba, że chodziło tu o element autoironii, wtedy moje uznanie dla dowcipu autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi