RH Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Hura!!! kolejny modelik skończony Model w malowaniu dywizjonu No.814 NAS.FAA z lotniskowca Ark Royal Grudzień 1938 do maja 1939 Tajniki związane z pracami pominę ,gdyż jak wiadomo są one w wątku warsztatowym Wyszło jak wyszło, ...osobiście jak zwykle nie jestem do końca zadowolony z mojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Wygląda świetnie:) Mógłbym prosić jeszcze o zdjęcie centralnie z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 A co będzie jak będziesz zadowolony strach pomyśleć, bardzo udany model gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Mała errata :Kolega z Makroskale dobrze zauważył że brakuje antenki .poprawiłem te niedopatrzenie i już jest wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 22 Października 2012 Autor Share Napisano 22 Października 2012 Na dokładkę,tradycyjnie ,zdjęcie rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Piękny . Podziwiam efekt ostateczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi