ireneusz Napisano 31 Października 2013 Napisano 31 Października 2013 Witam,chciałbym przedstawić mój ostatni ,,ulepek''-P-47D z zestawu Academy+kokpit +wnęki Airesa Cytuj
Desaxe Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Fajnie wyszły otarcia farby na czarnych pasach No i ogólnie model bardzo przyjemny, ładnie zmajstrowany i pomalowany Cytuj
Marti_nez Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Nie podoba mi się gwiazda na prawej połówce kadłuba, wygląda, jakbyś strasznie się z nią męczył. Ta z drugiej strony też nie siadła najlepiej. Czarne pasy wyszły bardzo dobrze. Jaką farbką (producent) malowałeś osłonę silnika na żółto? Cytuj
ireneusz Napisano 1 Listopada 2013 Autor Napisano 1 Listopada 2013 Witam,rzeczywiście gwiazdy na kadłubie to największy mankament.Popękały po nałożeniu na model a zauważyłem to na następny dzień,maska malowana Revellem Matt15 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi